ANBEFALINGER

ANBEFALINGER


På denne side  kan du læse hvad andre kunder har oplevet, når de har valgt en løsning fra Jern og Glas.

I 2017 leverede vi en større glasvæg bestående af 4 dobbeltdører, med 112 glasfelter i alt. New Yorker dørene blev leveret til  Juila fra copenhagenwildernes.com og hun har skrevet en del om hele processen her

Glasvægge til kontor og mødelokaler - Svane shipping

Hjemmekontor - Thisted

Anbefaling af Jern og Glas
Flot håndværk af Jern og Glas
Smukkeste dør fra Jern og Glas

"Godt håndværk og et højt serviceniveau!"

"Vi overtog et hus med en New Yorker inspireret væg, og vi søgte efter en dør, som matchede denne stil. Det fandt vi hos Jern og glas. Vi oplevede et super godt samarbejde med Benjamin fra vi bestilte varen og til det færdige produkt stod klar i vores stue. Vi korresponderede på mail og telefon og fandt sammen den optimale løsning til vores behov. Hele processen har været præget af højt et serviceniveau, og det endelige resultat blev præcist så godt, som vi havde forventet. Vi vil til enhver tid anbefale Benjamin fra Jern og glas, som er en super behagelig person, der leverer et godt håndværk og et højt serviceniveau."


Charlotte Klein

"Det er så flot håndværk!"

"Vi manglede et ekstra værelse i huset og fik derfor delt vores stue op. Det er så flot håndværk, og alle, der ser det, komplimenterer løsningen! Det er industrielt og råt samtidig med det stadig skaber følelsen af åbne rum. Og så giver det samtidig muligheden for at lukke døren... vi er så glade for det. Stort plus, at Benjamin var utrolig behagelig og konstruktiv at arbejde sammen med..."


Line Bang Lassesen

"BUM så stod verdens smukkeste dør i vores lejlighed!"

"Da min kæreste og jeg købte ny lejlighed var én af de første planer til rennoveringen at investere i en New Yorker dør for at åbne lejligheden op. Vi tog kontakt til Jern&Glas og fik hurtigt en plan over hvad vi gerne ville have. Jeg er selv fra Fyn og bor i København, og jeg følte at der var noget hyggeligt og hjemmeligt over at få fynsk håndværk ind i min Københavner lejlighed. Benjamin var super hjælpsom og tålmodig med os og vores renovering. Selve planlægning blevet taget over telefon og mail, og Benjamin var rigtig god til at dele skitser af processen så vi ikke gik skævt af hinanden.

Leveringen fra Odense til København, samt opsætning gik smertefrit.


Og BUM så stod verdens smukkeste dør i vores lejlighed. Vi er SÅ glade for døren og den tilføjer så meget karakter til lejligheden. Jeg vil helt klart anbefalde Jern&Glas til alle der overvejer en New Yorker væg/dør."


Cecilie Pihl Kousgaard Andersen